• Valpar

  Ootshee har fått valpar

  Ootshee har fått ett ljuvligt gäng med valpar, 2 hanar och 3 tikar. De föddes I lördags så idag är de 1 v2cka gamla. De mår prima och Ootshee är en stolt och nöjd mamma.

 • Lydnad

  Startklass Lydnad fixade Foxi

  1:a pris och en 2:a placering i Startklass Lydnad fixade Foxi, RLDN RLDF Dreaming of you Voxera i lördags. 162.5 poäng och långt ifrån vad det skulle kunna blivit men vi är glada och nöjda ändå!

 • Utställning

  Lilla fröken Nessa med Eva

  Lilla fröken Nessa var tillsammans med Eva till Estland på utställning. Deras första resa och utställning tillsammans gick strålande bra!!! 

  Lördag: JCAC, BOB-Junior & BOB

  Söndag: JCAC, BOB-Junior & BOB

  Stort Grattis och Tack för att du tar hand om lilla pärlan!

 • Agility

  SILVER PÅ NM AGILITY 2024

  SILVER PÅ NM AGILITY 2024

  Helt fantastiskt resultat på NORSKA MÄSTERSKAPEN i AGILITY!!! NOUCH RL1 RL2 AG1 AGH1 AG2 AGH2 NOAgCh NOAg(HOPP)CH Jomgarden’s Santxo och Annike tar SILVER!!! 2:a placering i kvalet och direktkvalificerade till FINALEN! Fyra felfria lopp av fem och de tar slutligen NM-SILVER!!! Helt galet bra!!!! Stort Stort Grattis Annike!!!!

  Sanxo är 11 år och sätter de unga på plats! Förra året var han även med i Laget som tog NM-GULD där även Annikes andra hund 

  AG1 AGH1 AG2 AGH2 NOAg(HOPP)CH NOAgCH Jomgarden’s Lazaro ”Lasso” var med.

 • Valpar

  MINIATURE AMERICAN SHEPHERD

  Valpar väntas några dagar in i Juli efter:

  JuniorCh PNP Sparkelly’s Trevi Fountain Blue ”Tim” & Oregon Amber De La Vallee Magique ”Ootshee”

  Vi har gjort om kombinationen med Tim och Ootshee då de i förra kullen fick tre ljuvliga hanar och vi hoppas nu på att få åtminstone någon tikvalp. Tim är född i Ungern och kom till Sverige för drygt ett år sedan. Han är en otroligt snäll och vänlig kille, en riktig nallebjörn. Han är liten och kompakt, 39.5 cm och född med kort svans (NBT). Sparsamt utställd men är Juniorchampion och har R-CERT i Sverige. Han är snabb som vinden och älskar leksaker och allt man kan äta. Ootshee är född i Frankrike, 41 cm. Hon är utställd som junior (BOB-Junior) i Frankrike och får inte ställas ut här då hon är kuperad. Hon har genomfört Test de Caracteree i Frankrike med betyg Excellent. Både Tim och Ootshee är helt skottfasta och reagerar inte på vare sig skott, smällare, åska eller fyrverkerier. De har gjort samtliga hälsotester med bästa tänkbara resultat samt har kompletta DNA-tester, full panel inklusive CDDY/CDPA, HA och NAD så valparna kommer inte kunna bli sjuka i någon av de testade sjukdomarna. Valparna i Ootshees första kull är aktiva, roliga hundar där flera tränas/tävlas i både Lydnad, Rally, Nosework och Agility. Mycket friska och sunda hundar med väldigt bra hälsostatus. Valparna i Tim och Ootshee förra kull är också väldigt trevliga och lättsamma killar. Mycket fart, arbetavilja och lättmotiverade!

  Mer information och bilder:

  www.jomgarden.com/ootshee

  www.jomgarden.com/tim

  www.jomgarden.com/valpar-kull-y2

 • Utställning

  NY CHAMPION

  SEUCH FIUCH Jomgarden’s Storm Pequeno ”Sture” har varit i Norge och fått CERT och kan därmed även lägga till NORSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION framför namnet! Han blev 2:a Bästa hane både lördag och söndags och får även med sig R-CACIB och R-NordCERT med hem. Stort Grattis Marie!