• Okategoriserat

  Wizzla levererade till 100%

  I helgen har Jomgarden’s Wizzla Mini  tävlat i Nosework TEM1 Inomhus. Hon levererade till 100% båda dagarna då hon fick Diplom både lördag och söndag samt tog en 1a plats! Jättefina sök och fina tydliga markeringar. Wizzla är enligt matte helt fantastisk på att fokusera när hon får jobba. Hon är en yster och glad liten tjej, hoppar och skuttar i vanliga fall men när hon går in i jobb så är hon så superfin att jobba med, fokuserar och jobbar sjukt bra! Wizzla fick även titeln NW1.

  Stort Grattis Ulrika och Wizzla!

  Det drar ihop sig för Yayas valpar, de ska komma vilken dag som helst nu, superspännande att se vad det blir! Även Ootshee har börjat runda på sig så som det ser ut nu blir det små MAS-valpar om ca 3 veckor.

 • Valpar

  Valpar i början på April

  Valpar väntas förhoppningsvis i början på April efter:

  SRBjCh PNP Sparkelly’s Trevi Fountain Blue ”Tim” & Oregon Amber De La Vallee Magique ”Ootshee ”

  Tim är importerad från Ungern och kom till Sverige i slutet på januari, precis i tid för en date med Ootshee. Tim är en väldigt vänlig liten hane på 39.5 cm, född med en kort svans (NBT) Han är Juniorchampion och pappa till en kull i Ungern. 

  Ootshee är född i Frankrike och kom till Sverige för snart två år sedan. Hon är 41 cm, utställd som junior (BOB-junior) och har genomfört Test the Caracteree i Frankrike med betyg Excellent. Hon är mamma till vår WW-kull som nu är drygt 1 år. De är ett härligt gäng, väldigt trevliga, arbetsvilliga och otroligt lättlärda. De tränas i diverse sporter med mycket lovande framtid. Både Tim och Ootshee har gjort samtliga hälsotester med bästa tänkbara resultat.

  Ta gärna en närmare titt på Tim och Ootshee

 • Rallylydnad

  Bra början på tävlingsåret!!!

  Yashma rockade loss lite väl mycket på första rallybanan men lyckades ändå pricka 75 poäng och ett Kvalificerade resultat. I andra starten drog hon till med en extra piruett vilket blev en felövning med -10. Det blev vårat enda avdrag så det slutade med en 2:a placering på 90 poäng och därmed det tredje Kvalificerade resultatet och titeln RLDF!

 • MAS

  There is a new boy in town!

  Welcome to Sweden Tim!

  Thank you Kinga for the trust and opportunity with this boy, we are totally in love with him already!!!
  and Thank you Zsuzsa for all youre help to get him to Sweden in time for Ootshee

  Det finns en ny kille i stan!

  Välkommen till Sverige Tim!

  Tack Kinga för förtroendet och möjligheten med denna pojke, vi är redan helt förälskade i honom!!!
  och Tack Zsuzsa för all hjälp att få honom till Sverige i tid för Ootshee

 • Övrigt

  Välkommen till vår nya hemsida!

  Vad passar bättre än att börja det nya året med en ny hemsida? Efter att själv ha fixat med hemsidan sen 2003 så har jag nu fått proffshjälp av Bert-Åke på BJ Webdesign att få en helt ny sida, Stort Tack Bert-Åke för allt tålamod!! Jag är supernöjd och väldigt glad att det äntligen blev av! Nu är förhoppningen att hemsidan återigen ska hållas uppdaterad med aktuell information efter nästan ett år i vila. Stort Grattis till mina fantastiska valpköpare som haft fina framgångar under det gångna året, ni är bäst!!! För att komma ikapp med tiden så börjar vi med en summering av 2022.

  Den första riktiga nyheten för i år blir att vi förhoppningsvis väntar underbara små podengovalpar i början av mars efter Rally & Yaya, mer information finns under Aktuella Valpar. Och som om inte det var nog så har Ootshee börjat löpa och nu håller vi alla tummar hårt att planeringen för hennes kavaljer håller! Går allt som vi hoppas kommer information om kommande små MAS-valpar liiite längre fram.