Valpar

MINIATURE AMERICAN SHEPHERD

Valpar väntas några dagar in i Juli efter:

JuniorCh PNP Sparkelly’s Trevi Fountain Blue ”Tim” & Oregon Amber De La Vallee Magique ”Ootshee”

Vi har gjort om kombinationen med Tim och Ootshee då de i förra kullen fick tre ljuvliga hanar och vi hoppas nu på att få åtminstone någon tikvalp. Tim är född i Ungern och kom till Sverige för drygt ett år sedan. Han är en otroligt snäll och vänlig kille, en riktig nallebjörn. Han är liten och kompakt, 39.5 cm och född med kort svans (NBT). Sparsamt utställd men är Juniorchampion och har R-CERT i Sverige. Han är snabb som vinden och älskar leksaker och allt man kan äta. Ootshee är född i Frankrike, 41 cm. Hon är utställd som junior (BOB-Junior) i Frankrike och får inte ställas ut här då hon är kuperad. Hon har genomfört Test de Caracteree i Frankrike med betyg Excellent. Både Tim och Ootshee är helt skottfasta och reagerar inte på vare sig skott, smällare, åska eller fyrverkerier. De har gjort samtliga hälsotester med bästa tänkbara resultat samt har kompletta DNA-tester, full panel inklusive CDDY/CDPA, HA och NAD så valparna kommer inte kunna bli sjuka i någon av de testade sjukdomarna. Valparna i Ootshees första kull är aktiva, roliga hundar där flera tränas/tävlas i både Lydnad, Rally, Nosework och Agility. Mycket friska och sunda hundar med väldigt bra hälsostatus. Valparna i Tim och Ootshee förra kull är också väldigt trevliga och lättsamma killar. Mycket fart, arbetavilja och lättmotiverade!

Mer information och bilder:

www.jomgarden.com/ootshee

www.jomgarden.com/tim

www.jomgarden.com/valpar-kull-y2