Valpar

MAS-VALPAR

LDstartklass Jomgarden’s Wimla Mini ”Cintra” är parad med Fullerton Graphic Dragon Eye ”Bamse” så nu hoppas vi på ett härligt gäng småttingar i slutet av Maj.

Både Cintra och Bamse är väldigt friska och sunda hundar med härligt temperament. Det är två små häftiga hundar på 37 cm och 37.5 cm, fulla med fart och arbetsvilja. Varken Bamse eller Cintra reagerar på skott smällare eller liknande.

Cintra har Lydnadsdiplom i Startklass och tävlar nu Lydnadsklass 1. Hon har även debuterat i agility och fixade Pinne i Hoppklass direkt. Hon är även utställd med Excellent. Cintra är en explosiv hund att jobba med, allt går fort och hon är otroligt snabb och smidig. Hon älskar allt man kan äta, älskar leksaker och har en stor kamplust så en väldigt lättbelönad och lättmotiverad hund. Hon älskar att träna och jobbar med stort fokus och en härlig glädje. Cintra är social och trevlig, en väldigt lättsam och okomplicerad hund till vardags.

Bamse tränas i lydnad, rally och agility, han har inte tävlat än men snart så. Han tränas även i Nosework och har gjort Godkända Doftprov för både klass 1 och klass 2. Det finns även vall bakom Bamse, hans mormor har vallinstinktscertificat. Bamses ägare beskriver honom som en mycket energisk hund och lika intensiv som han är utomhus, lika relaxad är han inomhus. Han älskar att bli gosad och klappad. Mycket social och älskar uppmärksamhet från alla han träffar. Med andra ord en hund med perfekt av-och påknapp och en riktig supertrevlig och mysig kille. Även Bamse har stort föremålsintresse och är lättbelönad både med lek och godis.

Cintra HD: A/A ED: 0/0 Patella: 0/0 Ögon: UA 

Bamse: HD: B/B ED: 0/0 Patella: 0/0 Hjärtultraljud: UA Ögon: tidigare UA, senaste med notering om något enstaka hårstrå, sk distichiasis, inget han har problem med och inget hinder för avel på veterinärutlåtandet.

Kompletta DNA-tester, full panel inklusive CDDY/CDPA, HA och NAD så valparna kan inte bli sjuka i någon av de testade sjukdomarna.

Valparna kommer få långa svansar och eftersom Bamse är bluemerle och Cintra röd trefärgad så är alla färger möjliga.

Mer information och intresseanmälan på jomgarden@gmail.com eller slå em signal på 0709-385117