Nosework

Noseworktävling i helgen

Noseworktävling i helgen för Ulrika, Wizzla och Payaz!

NW1 Jomgarden’s Wizzla Mini glänste i sina sök och blev 3a i utomhussöket och tog Silver i totalen med full pott och Diplom klass 1! Noga och focuserade sök med jättefina hittande och markeringar! 

Jomgarden’s Payaz Pequeno klarade 7 av 8 gömmor i klass 2. Slog till med en silverplats på behållarsöket och 4a i totalen med fyra jättebra sök där han jobbade hela tiden utan att krokna. Trots att han var minsta hund och inte så snabb så arbetade nosen intensivt både högt och lågt genom alla sök , frustade och nös inomhus där det var svårt med massa trädamm, ute var det regn och blött och mååånga pallar att inspektera, men värst var nog fordonssöket där det var en STOR Dumper och lyftkran med gömma på ca 80 cm höjd! Lille Payaz lyckades hitta gömmorna men tyvärr hann tiden gå ut innan sista höga gömman markerades.

Stort Grattis Ulrika Wizzla & Payaz!!!