Valpar

Valpar väntas!

♡ MINIATURE AMERICAN SHEPHERD ♡

MAS-valpar väntas förhoppningsvis i mitten av juli efter Skymningsskallets Always Ready ”Aiko” & Roxanne Made in Superior ”Fixa”

Aiko är en härlig redmerle kille på ca 43 cm och Fixa en liten tik på 38.5 cm. Det här är två hundar med underbart temperament och gladar och lyckligare hundar får man leta efter! De är båda väldigt framåt, älskar allt och alla, stabila, okomplicerade och med väldigt bra av- och påknapp. De är båda skottfasta och reagerar inte på varken skott, smällare eller fyrverkerier. Friska och sunda hundar, hd-fria och dna-testade. (Fixa patellakollad ua inofficiellt samt ögonlyst innan hon kom till Sverige) Både Aiko och Fixa har stort föremålsintrsse, älskar att leka och kampa, de älskar även allt man kan äta så väldigt lättbelönade. Fixa är utställd med Ck (Danmark) och Aiko exteriörbedömd med Ck. Får deras valpar sina föräldrars mentalitet blir det ljuvliga små valpar! Stort Tack Veronica & Ronny för att Fixa fick träffa Aiko!!!

Mer information och bilder på Fixas finns på hennes sida:

www.jomgarden.com/fixa

Kontakta mig för mer information på 0709-385117, 0173-61050 eller jomgarden@gmail.com