Valpar

Valpar i början på April

Valpar väntas förhoppningsvis i början på April efter:

SRBjCh PNP Sparkelly’s Trevi Fountain Blue ”Tim” & Oregon Amber De La Vallee Magique ”Ootshee ”

Tim är importerad från Ungern och kom till Sverige i slutet på januari, precis i tid för en date med Ootshee. Tim är en väldigt vänlig liten hane på 39.5 cm, född med en kort svans (NBT) Han är Juniorchampion och pappa till en kull i Ungern. 

Ootshee är född i Frankrike och kom till Sverige för snart två år sedan. Hon är 41 cm, utställd som junior (BOB-junior) och har genomfört Test the Caracteree i Frankrike med betyg Excellent. Hon är mamma till vår WW-kull som nu är drygt 1 år. De är ett härligt gäng, väldigt trevliga, arbetsvilliga och otroligt lättlärda. De tränas i diverse sporter med mycket lovande framtid. Både Tim och Ootshee har gjort samtliga hälsotester med bästa tänkbara resultat.

Ta gärna en närmare titt på Tim och Ootshee