Kull R

BERGER DES PYRÉNÉES A POIL LONG 

Födda 2012-11-19

Två tikar och en hane, alla brindle

Jomgarden's Rejsa Jomgarden's Rarity "Lupína" Jomgarden's River
     
 Klicka på deras namnbilder för att komma till deras sidor...

 

Valparnas dagbok

Efter: LP1 SEUCH Hob-Nob's Ulrique "Isacq" &

LP1 LP2 SEUCH NOUCH Jomgarden's Fantasie "Puma"

 

  Puma är en liten brindletik med ljuvligt temperament och utstrålning. Precis som sin syster Finesse är hon full med fart och energi och älskar att jobba. En mycket social och stabil tik som är okomplicerad och som alla tycker om. Puma tävlar i agility och är uppflyttad till både Agilityklass 2 och Hoppklass 2, i Hopp har hon även en pinne. Puma har snabbt fått i hop tre 1:a priser i Lydnadsklass 1 och därmed LP1 1:a pris i Lydnadsklass 1. Två av tävlingen vann vi med 9,5 respektive 10 i Helhetsintryck! Debuten i Lydnadsklass 2 blev ett 1:a pris och helgen efter vinst och ännu ett 1:a pris, på två veckor fixade vi tre 1:a pris och därmed även LP2 nu ska vi börja ta itu med klass 3... Puma har genomfört anlagsprov i viltspår med Godkänt som resultat. Puma har även börjat vallträna och har visat sig ha en liten vallhund i sig och förhoppningsvis blir det snart dax för att prova Anlagsklassen i vallning. Hon är sparsamt utställd men är både Norsk och Svensk champion.

Hane till Puma blev "Isacq", LP1 SEUCH Hob-Nob's Ulrique, en liten fawnfärgad kille med härlig attityd till livet. Han är väldigt lik Puma i sitt sätt och temperament, en okomplicerad och trevlig hund på alla sätt och vis. Isacq är aktiv och har en härlig motor och explosivitet i det han gör, han tävlar Agilityklass 2 och har en Pinne där och Hoppklass 2 också där med en Pinne. I lydnad är han uppflyttad till klass 2 och har Lydnadsdiplom i klass 1. Godkänt på officiellt anlagstest i Vallning och även genomfört MH. Han blev nyligen Svensk Utställningschampion. Extra roligt att jag fick låna med Isacq hem så jag har verkligen fått lära känna honom, Tack för förtroendet Annette! Mer information om Isaq kommer!

Mer om Puma hittar du här Mer bilder på Isacq finns här

 

 LP1 SEUCH

Hob-Nob's Ulrique

"Isacq"

FI UCH SE UCH WW-08
Boutas De Loubajac
Sarrou Du Pic d'Arbizon
Navarret De L'Estaube
Myrtille Du Pic d'Arbizon
Urrugne De Loubajac Toulicou Du Picourlet
Pigouille De Loubajac
 

Hob-Nob's Mirepoix

 


Uroy Dit Nagababa De Loubajac
Toulicou Du Picourlet
Reinette Du Pic d'Arbizon
FI UCH SE UCH
Ouste De Loubajac
Heas
Musette De Loubajac
 

 LP1 LP2

SEUCH NOUCH

Jomgarden's Fantasie

"Puma"

SEUCH, EECH, LVCH, LTCH

C.I.B BALTCH BALTICW-08

Ajax du Pic d'Espade
Poivre
 
 Nigadoulhe de Loubajac
Fenouil
Obe du Pic d'Espade Ie le Blues Bleu de Loubajac
Maya Noire de Loubajac
 LP1 LP2 LP3 & LPElit
SLCH SUCH NUCH FINUCH LVCH LTCH BALTCH LVW-05  LTW-05 DKUCH NORDUCH INTUCH
 WvW-08 WVW-10
Bellitoy´s Lady Nobless
 
"Cita"

 


SUCH VDHCH
Idéfix Des Gambis
DKUCH
Nils Holgerson Talisman
Femme Fatale De Gambys
 
LPI LP2
Amie Du Domaine
Des Coudriers   
 
Fleac Du Val Soannan
Hyades De L'oustaou De Padel

************************************************************************************************************

TILLBAKA

 

nike nfl jerseys china,nfl jerseys cheap,cheap Baseball Jerseys,Wholesale Authentic NHL Jerseys,Authentic MLB jerseys cheap,cheap nhl jerseys china,cheap authentic nba jerseys,cheap nfl jerseys,Wholesale NFL Jerseys,nfl nike jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,discount jerseys for sale,discount cheap nfl jerseys,wholesale nhl jerseys,Wholesale Cheap NFL Jerseys,cheap nhl jerseys from china,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap authentic mlb jerseys,wholesale nfl jerseys,mlb jerseys wholesale,wholesale mlb jerseys,cheap nfl nike jerseys,wholsale nfl jerseys,MLB Jerseys Supply,nfl jerseys cheap,nhl jerseys cheap,nfl jerseys cheap,cheap nhl jerseys,cheap nfl jerseys,nfl jerseys cheap,nhl jerseys for sale,cheap nhl jerseys,cheap nfl authentic jerseys,Wholesale cheap NFL Jerseys