Kull I

Jomgarden's

     

Inka

Indra "Monster"

Irma

Indigo "Touloz"

Idéfix "Sigge"

 Klicka på deras namn för att komma till deras sidor...

Födda den 7/6-09

 

Valparnas dagbok

Efter:

Blue Ice des Drayeres "Lilla Blå" och JWW-08 Cachou du Pic d´Espade "Kapu"

 

     

JWW-08 Cachou du Pic d´Espade Blue Ice des Drayeres

"Kapu"

"Lilla Blå"

   
Blue Ice des Drayeres är våran "Lilla Blå", en härlig harlekintik med humöret på topp! En cool hund med underbart temperament, lite av en funderare med många egna idéer. Hon tar livet med ro inomhus för att verkligen leva livet när hon är ute! Lilla Blå är utställd och har tre cert i Sverige och ett cert i Danmark. Efter att Lilla Blå blev skadad som liten har vi nu fått ett extra intyg på att allt är i sin ordning och att hon kan användas i avel utan problem. En specialiserad ortoped har studerat både nya och gamla röntgenbilder och jag fick det härliga svaret att det inte var något att fundera på! Det som finns att anmärka på vänster höft är till 99% säkerhet pga hennes skada som liten, höger är självklart helt utan problem! Lilla Blå är moster till våran H-Kull, alltså syster till Tindra (Blues des Drayeres) Lilla Blå har började löpa och hennes kavaljer kom... en kille på två år, född i Frankrike men bor i Finland.... han heter Cachou du Pic d'Espade men kallas för "Kapu". Kapu är en ung kille och detta blir förhoppningsvis hans första kull precis som för Lilla Blå. Han är underbart svart och full med energi! Han har A på höfterna, och är utan anmärkning både på armbågar, knän och ögon. Kapu är sparsamt utställd men besökte världsutställningen vilket resulterade i Bästa Juniorhane och titeln Junior World Winner 2008. Han är även ställd för Alain Pecoult med Reserv-Cert. Han är en aktiv kille som tränar både lydnad och agility, härligt föremålsintresse och oändlig energi. Han är kort och gott en underbar hund som jag har äran att få ha här hemma ett tag. Resan hit tog han med ro, trots att han bara är två år så fixade han det galant, samma med att vara här och finna sig tillrätta. Inte mycket som stressar upp gossen! Stort Tack till alla inblandade för hjälp!!! Det här kommer att bli så spännande, mer bilder på Kapu finns längre ner på den här sidan och för mer information om Lilla Blå finns här. Nu är det bara att vänta och se vad det blir!!!  

 09-06-07

 Så kom dom våran I-kull

Precis som sin syster Tindra så fick Lilla Blå ett härligt gäng!

Snabbt och enkelt, utan någon direkt ansträngning kom dom på löpande band. Fem valpar på mindre än 1½ timme, fem valpar som nu ligger nöjda och belåtna tillsammans med en mycket stolt mamma. En helt suveränt enkel valpning, en otroligt duktig nybliven mamma som skötte om dom redan från början, inga problem! Det är tysta, torra och varma valpar som är mätta och belåtna. Alla fem är jämnstora och verkar må utmärkt, en som även mår utmärkt är Lilla Blå, en stolt förstagångsmamma som skötte sig bättre än vad som står i böckerna. Och självklart är jag mer än nöjd över vad det blev... en svart hane, en harlekin hane, en svart tik och två harlekintikar!!! Duktiga duktiga Lilla Blå!!!

Stamtavla för aktuell kombination

JWW-08

Cachou du Pic d'Espade

Varum du Pic d'Espade Simpson du Pic d'Espade
Obe du Pic d'Espade
Touyaa du Pic d'Espade Petit Blues Blue de Loubajac
Reglisse Noire du Pic d'Espade

Blue Ice des Drayeres

Uxor

-
-
Punchy de Loubajac
Ice de Loubajac

Kapu den 10 april, flera bilder kommer!!!

 

Bilder från ägaren kaisa Haino:

 

TILLBAKA

 

nike nfl jerseys china,nfl jerseys cheap,cheap Baseball Jerseys,Wholesale Authentic NHL Jerseys,Authentic MLB jerseys cheap,cheap nhl jerseys china,cheap authentic nba jerseys,cheap nfl jerseys,Wholesale NFL Jerseys,nfl nike jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,discount jerseys for sale,discount cheap nfl jerseys,wholesale nhl jerseys,Wholesale Cheap NFL Jerseys,cheap nhl jerseys from china,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap authentic mlb jerseys,wholesale nfl jerseys,mlb jerseys wholesale,wholesale mlb jerseys,cheap nfl nike jerseys,wholsale nfl jerseys,MLB Jerseys Supply,nfl jerseys cheap,nhl jerseys cheap,nfl jerseys cheap,cheap nhl jerseys,cheap nfl jerseys,nfl jerseys cheap,nhl jerseys for sale,cheap nhl jerseys,cheap nfl authentic jerseys,Wholesale cheap NFL Jerseys