Wildas Fotoalbum

~* ~ 1 ~* ~ 2 ~* ~

04-11-20 Sista dagen hos mamma... lugnt ovetande om vad som ska komma. Fast... lite fundersam på var syrrorna tagit vägen är hon nog.

        

     

Så var det dax för Wilda att få flytta! Eftersom systrarna redan hämtas så märktes det väääldigt mycket att Wilda flyttat... TOMT!

I sin nya familj får Wilda en Bergerkompis vid namn Tine (HobNobs Tartin) Det ska bli husse Holgers hund och det blir nog endel agility!


04-11-24... Det kom ett mail från Wilda...

Hej matte Mari

Idag blir jag 9 veckor och i måndags blev jag 2 månader men den dagen var så aktiv med allt nytt så vi glömde bort den, men i dag firar vi med lite extra
gott. Husse och matte tycker att det är för kallt att gå ut och kissa och bajsa så de har gjort i ordning åt mej innanför dörren, men i förmiddags så tyckte jag att det passade bättre att bajsa i rummet där det finns stora blommor som ser ut som en liten skog och det gick jättebra, fast husse kom genast och städade undan efter mig. Jag trivs jättebra att vara ute men det är lite kallt så det blir väldigt korta stunder, nu inväntar vi mildare väder. Jag är ganska duktig att äta säger matte, jag äter både välling och torrfoder, i eftermiddag skall jag få lite a- fil. Jag är ganska busig och det tycker både husse och matte är roligt. Husse och matte skickar några bilder, men jag är svår att fotografera för jag är bara still när jag vilar. Husse, Matte och Tine hälsar många kramar från Wilda.


04-12-15...  Mail från Wilda...

   Hej, i dag har jag varit till veterinären och tagit en spruta och fy vad det var otrevligt, massor av STORA skällande hundar, jag skakade i hela kroppen. Men efter ett tag blev jag morskare, morrade lite och försökte se oberörd ut. När vi kom in till veterinären lurade matte mig med pannkaka så jag märkte knappt av sprutan. Vi socialtränar ganska mycket, jag tycker fortfarande att barn är lite otäcka, men vi tränar på det. Vi skickar några kort så du kan se vad stor jag blivit (jag är väldigt förtjust i mat.)

Många Julkramar från Wilda med familj.

 

Wilda & Tine

Bilder från 05-01-02 finns under "Valpträffar"


Wilda Julen-04


Mail från Wilda 05-01-12

Hej Mari

Här är allt bra. Kossan som Wilda fick av dig är nu ett minne blott, har hon
bestämt sig för något  så ger hon sig inte så lätt. Hon är fortfarande
matfrisk och hon börjar nattsömnen på golvet men på morgonsidan tycker hon
att det är skönt att ligga i sängen. Vi har börjat undersöka om det startar
någon valpkurs, har inte fått något svar ännu men det har väl inte kommit
igång ännu efter helgerna. Många kramar från Wilda, Ingela, Holger och Tine.

05-01-23

 


Fler bilder från 05-05-01 finns under "Valpträffar"


 

   


05-06-05

Rasträff inklusive utställning, 55 anmälda berger för domare Hans-Åke Sperne

Wilda placerade sig som 2:a i valpklassen efter syrran Lucy

 

 


05-08-09

Bilder på Wilda (och Tine)

 

 


05-09-04

Wilda debuterar i juniorklass... 1:a med Hederspris!


05-09-22

Wilda 1 år  Dagen firades med köttfärstårta ;)


05-12-18

 

 

 

    


06-04-23

HOPP!!!

      

~* ~ 1 ~* ~ 2 ~* ~

TILLBAKA

 

nike nfl jerseys china,nfl jerseys cheap,cheap Baseball Jerseys,Wholesale Authentic NHL Jerseys,Authentic MLB jerseys cheap,cheap nhl jerseys china,cheap authentic nba jerseys,cheap nfl jerseys,Wholesale NFL Jerseys,nfl nike jerseys,Cheap NFL Jerseys Outlet,discount jerseys for sale,discount cheap nfl jerseys,wholesale nhl jerseys,Wholesale Cheap NFL Jerseys,cheap nhl jerseys from china,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys,cheap authentic mlb jerseys,wholesale nfl jerseys,mlb jerseys wholesale,wholesale mlb jerseys,cheap nfl nike jerseys,wholsale nfl jerseys,MLB Jerseys Supply,nfl jerseys cheap,nhl jerseys cheap,nfl jerseys cheap,cheap nhl jerseys,cheap nfl jerseys,nfl jerseys cheap,nhl jerseys for sale,cheap nhl jerseys,cheap nfl authentic jerseys,Wholesale cheap NFL Jerseys