Blue Ice des Drayeres &

Blues des Drayeres

Den 5 juli 2006 föddes dom i en kull på tre tikar och en hane i Frankrike hos Nathalie Garcia, des Drayeres. Efter mycket funderande så var det ur just den kullen som min nya valp skulle komma ur, nu blev det inte en valp utan två... , den svarta tiken Blues des Drayeres och så harlekintiken Blue Ice des Drayeres. Eftersom de är kullsystrar får de dela sin sida från uppväxten i Frankrike, här är dom inte så gamla... .
 

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Bilderna från deras åtta första veckor är inte så många men det blir desto fler när dom kommit till Sverige! Här är dom ca 20 dagar
   
    

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

ca 4 veckor
    

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

06-09-06

Så var det dax... en snabbvisit till Frankrike för att hämta  hem våra nya familjemedlemmar!

Välkomna till Sverige systrarna Blue Ice och Blues des Drayeres

Och vad ska man säga... När Suzanne och jag kommer ut i ankomsthallen är det första vi ser uppfödare Nathalie sittandes på golvet, transportburen är öppen och lösa ute på golvet skuttar MINA valpar runt runt! Reserverade? Nej här möts man av massor med pussar och alldeles lyckliga valpar... man kan inte annat än bli varm i hjärtat!

 

Sista pussen från Nathalie

Flygresan hem gick otroligt smidigt, båda tog det förvånansvärt bra med humöret på topp hela tiden. Väl hemma mitt i natten trodde jag att valparna skulle vara trötta efter att rest hela dagen men icke... nu var dom utvilade ordentligt och tog genast itu med alla tuggben och leksaker! Inget pip och gnäll bara glada!

Dagen idag har fortsatt lika dant, bara lyckliga och positiva valpar. Hungriga till tusen och föremålsintresse finns det gott om - bådar mycket gott inför framtiden!! Mitt i alltihop kom kennelkonsulenten på oanmält besök och ja hon fick inte mycket sagt... charmad av två små!

Un grand merci ā Nathalie!!!

Och ett stort Tack till ni som har hjälpt mig på ett eller annat sätt och framför allt Suzanne som har varit en pärla med planeringen av resan!!!

       

TILLBAKA